Termeni si conditi pentru utilizarea Cazare Vartop

Cazare Vartop vine in intampinarea partenerilor si utilizatorilor cu urmatorii termeni si conditii de utilizare:
Pe acest site se pot face inscrieri pentru urmatorele unitati de cazare: hotel, motel, pensiune, complex, vila,cabana, han, camping, han.
Cazare Vartop ofera utilizatorilor pe langa informatii referitoare la posibilitatile de cazare si alte informatii cum ar fi principalele obiective turistice, o descriere detaliata a acestora si poze obiectivelor turistice pe care doriti sa le vizitati.
Prin intermediul cazare-vartop.ro oferim proprietarilor de unitatti de cazare un spatiu pentru a aduce la cunostinta utilizatorilor, informatii exacte despre serviciile oferite si posibilitatile de cazare in zona turistica Arieseni Vartop.
Pentru a putea adauga o unitate de cazare trebuie sa va creati un cont completand cat mai detaliat formularul de creare a contului pe care il gasiti aici.
Completati Detaliile Generale ale pensiuni deoarece este foarte important pentru a va putea introduce in baza noastra cu unitati de cazare, si mai ales va rugam ca datele introduse sa fie corecte, pentru a putea fi contactati de catre potentialii clienti.
Completati cu exactitate numarul total de locuri, de camere de care dispuneti, orele la care se fac check-in-ul, check-out-ul, iar pentru o informare mai buna a potentialilor clienti ce tipuri de camere aveti ( single, double, triple, apartament) si bineinteles pretul fiecaruia actualizat.
Bifati facilitatile de care dispun camerele dumneavoastra, pentru a putea fi alesi de cat mai multi clienti.
Bifati facilitatile de care dispun unitatea dumneavoastra, si va rugam sa nu le bifati pe cele de care nu dispuneti, deoarece veti dezamagi clientii si veti primi doar referinte proaste din partea lor.
Alegeti ce tip de masa puteti sa le oferiti turistilor pe care ii veti caza, pentru ca masa este unul din cele mai importante aspecte la care vor fi atenti clientii dumneavoastra atunci cand isi vor cauta un loc de cazare.
Atasati poze cu imobilul dumneavoastra, va recomandam sa le alegeti pe cele mai reusite si mai clare. Prima poza, cea principala ar fi recomandat sa fie una in care sa se vada in intregime imobilul.Si nu uitati impactul vizual este foarte important!
Prin completarea formularului de inscriere si operarea modificarilor ce vor aparea in oferta d-voatra de cazare, sunteti de acord cu informatiile furnizate si postate pe www.cazare-vartop.ro si totodata sunteti responsabili pentru continutul informatiilor furnizate. Eventuale modificari in oferta partenerilor trebuie efectuate la timp pentru ca informatiile oferite utilizatorilor sa fie corecte.
De asemenea www.cazare-vartop.ro ofera posibilitatea adaugari unor anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere de imobiliare(Anunturile ce nu se incadreaza in aceasta categorie sau aduc orice prejudiciu unei persoane sau instituti vor fi sterse).
Orice reclamatie din partea utilizatorilor sau partenerilor nostri cu privire la o oferta sau drepturi de autor asupra datelor postate pe www.cazare-vartop.ro de catre un partener se vor analiza si solutiona in consecinta de catre echipa Cazare Vartop.
Obligatiile beneficiarului. (prin beneficiar se intelege Unitatea de cazare/de agrement/cel care adauga anuntul)
Beneficiarul poate afisa pe www.cazare-vartop.ro doar informatii si poze adevarate, in conformitate cu legile care reglementeaza activitatea de turism si asupra carora are drept de autor. Cazare Vartop doar pune la dispozitia Beneficiarului un spatiu de reclama (publicitate) administrat de Beneficiar insusi printr-un Cont de Administrare (email + parola), Beneficiarul fiind singurul raspunzator de informatiile afisate iin pagina proprie, de eventualele incalcari ale legilor care reglementeaza activitatea in turism, drepturile de autor ale unei terte persoane sau pubilicitatea falsa;
Beneficiarul prin completarea formularului de inscriere in limba romana isi exprima acordul ca traducerea informatiilor furnizate in alte limbi straine, daca se doreste, sa fie facuta de catre Prestator.
Beneficiarul se obliga la plata datoriilor financiare catre Prestator.
Materialele din acest site sunt proprietatea Cazare Vartop si utilizarea acestora fara acordul scris al Cazare Vartop incalca legea dreptului de autor (legea nr. 8/1996).
Informatiile cu caracter public sunt furnizate si accesate in baza legii nr. 544/2001.